Seinä- ja lattiaremontit

Tarkista oma pistetilanteesi ja tee työtilaus OmaVTS-palvelussa. Lisätietoja tarvittaessa palveluisannoitsijat@vts.fi / p. 0201277277.

Voit hyödyntää Pisteet kotiin -asukasetupisteitäsi kodin kunnostukseen itse tehden tai tilata ammattilaisen tekemään työn. Remonteissa käytetään VTS-kotien mallien mukaisia maalisävyjä tai tapetteja. Vaihtoehdot ovat asukkaiden nähtävillä K-Rauta Nekala ja Lielahti. Löydät Pisteet kotiin maaliremonttien värimallit tästä esitteestä.

TARVIKKEET ITSE TEHTÄVÄÄN PISTEREMONTTIIN

RemonttiTarvittava pistemääräSisältö
Koko asunnon seinien maalaus3 000 pistettäTarvikkeet eteisen, keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden seinien maalaukseen. Vain VTS-kotien hyväksymät värit.
Asuinhuoneen seinien maalaus1 000 pistettäTarvikkeet yhden asuinhuoneen seinien maalaukseen. Vain VTS-kotien hyväksymät värit.
Yhden seinän maalaus500 pistettäTarvikkeet yhden seinän maalaukseen. Vain VTS-kotien hyväksymät värit.
Tapettien vaihto/huone2000 pistettäTarvikkeet yhden huoneen tapetointiin alkuperäisen pinnan mukaan.

Omatoimista remonttia varten pyydetään palveluisännöitsijöiltä ostovaltuutus yhteistyöliikkeeseen. Ostovaltuutuksella asukas saa valita remonttitarvikkeet VTS-kotien rajaamasta valikoimasta. Remontin valmistumisesta on ilmoitettava palveluisännöitsijälle. VTS-kotien edustaja käy tekemässä remonttitarkastuksen, joka kirjataan. Asukkaan tulee huomioida, että mikäli remontti on tehty huonosti tai materiaaleista, joita VTS-kodit ei ole hyväksynyt, niin korjauskustannukset laskutetaan asukkaalta voimassa olevan laskutushinnaston mukaisesti hänen muuttaessaan pois. Jos asukas palkkaa remonttimiehen, hän voi hyödyntää kotitalousvähennyksen. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy Verohallinnon verkkosivuilta.

VTS-KODEILTA TILATUT REMONTIT SISÄLTÄEN TYÖN JA TARVIKKEET

RemonttiTarvittava pistemääräSisältö
Koko asunnon
seinien maalaus
5 000 pistettäEteisen, keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden seinien maalaus. Vain VTS-kotien hyväksymät värit.
Asuinhuoneen seinien maalaus2 000 pistettäYhden asuinhuoneen seinien maalaus. Vain VTS-kotien hyväksymät värit.
Yhden seinän maalaus1 000 pistettäYhden asuinhuoneen yhden seinän maalaus. Vain VTS-kotien hyväksymät värit.
Tapettien vaihto/huone3 000 pistettäYhden asuinhuoneen tapetointi alkuperäisen pinnan mukaan.
Yhden seinän tapetointi2 000 pistettäYhden asuinhuoneen seinän tapetointi alkuperäisen pinnan mukaan.

LATTIAREMONTTI

RemonttiTarvittava pistemääräSisältö
Yksi huone4 000 pistettäVanha lattiapinta poistetaan. Tilalle asennetaan muovimatto tai vinyylilankku. Vaihtoehtoihin voi tutustua mittauskäynnillä.
Yksiö tai
kaksio
7 500 pistettäVanha lattiapinta poistetaan. Tilalle asennetaan muovimatto tai vinyylilankku. Vaihtoehtoihin voi tutustua mittauskäynnillä.
Kolmio tai isompi9 500 pistettäVanha lattiapinta poistetaan. Tilalle asennetaan muovimatto tai vinyylilankku. Vaihtoehtoihin voi tutustua mittauskäynnillä.

Asukkaan tavaroiden siirtäminen tai suojaaminen ei sisälly pisteremonttiin. Asukkaan tulee itse huolehtia tavaroidensa suojaamisesta ja siirtämisestä pois remontin alta. Asukas tyhjentää huoneet ja tarvittaessa muuttaa remontin ajaksi itse hankkimaansa evakkoasuntoon. Tarkemmat ohjeet palveluisännöitsijältä, palveluisannoitsijat@vts.fi