VTS-kodit
VTS-kodit

VTS-kodit

VTS-kodit on Tampereen suurin vuokranantaja, joka omistaa ja hallinnoi n. 9500 asuntoa yli 180 kiinteistössä. Kiinteistöt sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Suurin osa kiinteistöistä on kerrostaloja ja valtion rahoittamia ns. Arava-asuntoja. VTS-kodit peruskorjaa ja rakennuttaa uusia asuntoja jatkuvasti.

VTS-kodit pyrkii parantamaan omalla toimialallaan tamperelaisten asumista. VTS-kodit vuokraa asuntoja yleishyödyllisessä tarkoituksessa ja omakustannusperiaatteella toimien mahdollisimman edullista vuokraa vastaan.

Tampereen Vuokratalosäätiö sr, Vilusen Rinne Vuokra-asunnot Oy ja Annalan Vuokra-asunnot Oy muodostavat yhdessä VTS-kodit (vuokra-asuntopalveluorganisaation).

Tampereen Vuokratalosäätiö sr on Tampereen kaupungin 1970 perustama. Kaksi edellä mainittua osakeyhtiötä toimivat yhtenä Vilusen Rinne Oy:nä vuoteen 2022 loppuun saakka. Vilusen Rinne Oy oli kaupungin tytäryhtiö vuodet 1967-2022. Nykyiset kaksi osakeyhtiötä omistaa edelleen Tampereen kaupunki. Asunnoista noin 85% omistaa säätiö.