VTS-kodit
VTS-Kodit

Rakentaminen

VTS-kotien tavoitteena on rakennuttaa uusia, energiatehokkaita, kohtuuhintaisia ja monipuolisella asuntojakaumalla varustettuja kiinteistöjä hyvien palvelujen lähelle ja hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

VTS-kotien asunnot ovat lähtökohtaisesti markkinavuokraltaan alueellisesti edullisempia kuin muut vuokra-asunnot Tampereella. Asunnot ovat myös laatutasoltaan ja asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisia.

Uudisrakentamisen lisäksi VTS-kodit perusparantaa vuosittain vanhoja kiinteistöjä. Korjausrakentamisen tavoitteena on parantaa asumisen ja asumisviihtyvyyden laatua sekä parantaa kiinteistöjen teknistä kuntoa ja energiatehokkuutta, lisäten samalla kiinteistöjen arvoa. Kiinteistöjen kokonaisvaltaisen perusparantamisen lisäksi kiinteistökannassa tehdään paljon erilaisia osakorjauksia ja PTS-korjauksia kiinteistöjen kunnon ylläpitämiseksi.

Kunkin uudiskohteen ja perusparannettavan kohteen asuntoja haetaan erikseen kohteelle ilmoitettuna hakuaikana. Katso haussa olevat uudiskohteet tästä.

KÄYNNISSÄ OLEVAT UUDIS- JA PERUSPARANNUSKOHTEET

Kolismaankatu 15, Rahola

Raholanharjulle on suunniteltu kahden kerrostalon kokonaisuus, johon tulee yhteensä 60 asuntoa. Rakentaminen alkaa loppukesästä 2024. Urakoitsijana tässä kohteessa toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi.

Kolismaankatu 53, Rahola

Raholanharjulle rakentuu kaksi kiinteistöä, joihin tulee yhteensä 74 asuntoa. Ensimmäinen talo valmistuu kesällä 2025 johon tulee 39 asuntoa ja toinen syksyllä 2025 jossa on 35 asuntoa. Urakoitsija Jatke Pirkanmaa Oy.

Bruuninkatu 1/Mossin puistokatu 119

Uudelle Ojalan asuinalueelle on tulossa kerrostalo, johon rakentuu 36 uutta asuntoa. Työt käynnistyvät kesällä 2024 ja urakoitsijana toimii Arkta Rakennus Oy.

Käräjätörmä 3 perusparannus, Tohloppi

Käräjätörmän alueen uudistaminen alkaa Käräjätörmä 3:n perusparannustöillä. Rakennustyöt aloitetaan kesällä 2024 ja työt valmistuvat alkusyksystä 2025. Perusparannuksen yhteydessä uudistetaan asunnot ja uusitaan kiinteistön talotekniikkaa tämän päivän tasolle.

Juurikatu 26, Lamminpää

Lamminpään alueella on rakennustyöt käynnissä. Tontille on valmitumassa 4:n kerrotalon kokonaisuus joihin tulee yhteensä 108 asuntoa. Ensimmäinen vaihe valmistuu 30.3.2024 ja koko kiinteistö valmistuu syksyllä 2024.