Asukkaalle
Asukkaalle

Avaimet

Avainasioissa sinua palvelee VTS-kotien asiakaspalvelu. VTS-kotien asukkaana voit olla yhteydessä asikaspalveluun kirjautumalla OmaVTS-palveluun.

AVAINTEN NOUTO

Uuden kodin avaimet noudetaan VTS-kotien noutoautomaatista. Noutoautomaatti sijaitsee K-Supermarket Kuninkaankulman sisääntuloaulassa R-kioskin vieressä. Osoite on Kuninkaankatu 14. Avaimet voi noutaa sopimuksen alkamispäivästä lukien. Avaimet saa automaatista noutokoodilla, joka toimitetaan sähköpostitse ja tekstiviestitse sopimuksen alkamispäivän aamuna. Avaimet ovat noudettavissa Kuninkaankulman aukioloaikoina, jotka voit tarkistaa tästä. Myös joku muu henkilö voi noutaa avaimet puolestasi, jos toimitat hänelle noutokoodin. Noutokoodin saa ainoastaan sopimuksen allekirjoittanut henkilö. Mikäli sopimusosapuolia on useampia, viesti lähtee sille henkilölle, joka on hakemuksella 1. hakijana. Mikäli haluatte toimittavan toisin, ottakaa yhteyttä VTS-kotien asiakaspalveluun.

AVAINTEN PALAUTUS

Pois muutettaessa kaikki asunnon avaimet tulee palauttaa viimeistään sopimuksen päättymistä seuraavaan arkipäivään klo 10 mennessä. Samalla tulee palauttaa myös kaikki muut lainatut avaimet, kuten pesulan avaimet sekä kuntosalin avaimet. Voit palauttaa avaimet myös viikonlopun aikana tai iltaisin erilliseen palautusluukkuun. Palautusluukku sijaitsee VTS-kotien toimiston pääovilla osoitteessa Puutarhakatu 8. Luukussa on VTS-kotien logo.

Laita avaimet palautuskuoreen. Merkitse kuoreen selkeästi asunnon osoite ja huoneiston numero sekä sukunimesi. Sulje kuori, jotta avaimet pysyvät kuoressa. Avaimet tulee palauttaa hyvässä kunnossa. Sotketut, vioittuneet tai vääntyneet avaimet veloitetaan asukkaalta. Hyväksymme ainoastaan alkuperäiset Abloy-avaimet. Puuttuvat tai kopioina palautuneet avaimet voivat aiheuttaa lukkosarjan vaihdon, josta aiheutuneet kulut veloitetaan lähtevältä asukkaalta.

Mikäli olet epävarma siitä, montako avainta sinun tulisi palauttaa, voit kysyä asiaa asiakaspalvelustamme. Lähtökohtaisesti yksiöihin ja kaksioihin kuuluu kolme avainta ja sitä isommissa asunnoissa viisi avainta.

KOTIAVAIN ON JÄÄNYT KOTIIN

Jos kotiavain on jäänyt kotiin, ota yhteyttä talosi kiinteistön huoltoyhtiöön. Huoltoyhtiön yhteystiedot löydät OmaVTS-palvelusta, kotisivuiltamme osiosta: asuminen – kiinteistön yhteystiedot sekä talon ilmoitustaululta ja ulko-ovista. Joissain kiinteistöissä myös vartiointiliike voi suorittaa oven avauksen. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Huomaathan että kiinteistönhuoltoyhtiöillä on oikeus periä maksu ovenavauksista. Hinnat löytyvät talojen ilmoitustauluilta.

KOTIAVAIN ON KADONNUT

Jos kotiavain on kadonnut, voit teettää uuden Aseman Lukko Oy:ssä. Teettääksesi avaimen sinun tulee olla sopimusosapuoli ja todistaa henkilöllisyytesi. Avain maksetaan suoraan Aseman Lukkoon sitä noudettaessa. Huomaathan, että poismuuttaessasi mahdolliset puuttuvat tai kopiona palautuneet avaimet voivat aiheuttaa lukkosarjan vaihdon, josta aiheutuneet kulut veloitetaan lähtevältä asukkaalta.

LISÄAVAIMIEN TILAUKSET

Asukkaiden lisäavaintilaukset tehdään Aseman Lukko Oy:ssä. Avain maksetaan tilausta tehdessä ja asukas noutaa avaimen lukkoliikkeestä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.