Asukkaalle
Asukkaalle

Viihdytään yhdessä

Asukkaamme ovat järjestäneet vuosien saatossa monia mahtavia yhteisiä tapahtumia. Olemme koonneet tälle sivulle ideoita ja vinkkejä yhteiseen tekemiseen. Tapahtuuko teidän talolla jotakin mukavaa, jonka haluaisitte jakaa kanssamme? Tavoitat meidät sähköpostilla markkinointi@vts.fi.

TALON ASUKASTILA KÄYTTÖÖN

Monesta talostamme löytyy viihtyisä asukastila, joka antaa hyvät puitteet mukavalle yhteiselle tekemiselle. Asukastiloissa voi järjestää mm. peli-iltoja, rupattelu-, askartelu- ja käsityökerhoja, luku- tai runopiirin, yhteisiä jumppa- tai lauluhetkiä. Voitte myös pyytää asukastilaan vierailijoita esimerkiksi kirjailijan kertomaan uusimmasta teoksestaan, lähikirjaston henkilökuntaa tai kiinnostavan toimijan esittelemään palveluitaan. Asukastilassa voi myös järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille kuten joulujuhlan tai jääkiekon kisastudion.

YHTEISTÄ TEKEMISTÄ PIHALLA

Talon piha-aluetta voi hyödyntää moneen. Haluaisitteko kasvattaa yhdessä tomaatteja, salaattia ja muita herkkuja viljelylaatikoissa? Löytyykö pihastanne ulkokuntoiluvälineet tai talosta porukka, jonka kesken pitää kahvakuulatreenit? Yhteinen grillihetki naapureiden kesken on toimiva klassikko.

Lapset ovat pihojen innokkaita käyttäjiä, monesta VTS-pihasta löytyykin turvallinen leikkipaikka. Lisäksi vaihdellen löytyy erilaisia pelipaikkoja kuten jalkapallo- ja koripallokenttiä. Talvisin joihinkin pihoihin on tehty asukkaiden toimesta mäenlaskupaikka tai luistelukenttä.

TAPAHTUMAT

Pikkujoulut, talvirieha, kevättalkoot, kesän päätösjuhlat, pihakaraoke. Isompia tapahtumia voi järjestää oman talon porukan kesken tai yhteistyössä naapuritalojen kanssa. Monessa talossa juhlistetaan joulua yhteisen joulupuuron tai leipomishetken merkeissä. Keväisin ja syksyisin innostutaan talkoilemaan porukalla, ideoita ja vinkkejä talkoopäivään löydät täältä. Tapahtumissa on ollut mukana taikureita, erilaisia bändejä sekä pelien ja leikkien vetäjiä. Myös oman talon väen taitoja kannattaa hyödyntää!