19.10.2023

Härmälänranta: Rollikankatu 2 asuntojen haku käynnissä

VIIHTYISIÄ VUOKRAKOTEJA HÄRMÄLÄNRANNASSA!

Rollikankatu 2 sijaitsee Härmälänrannassa Härmälässä, Tampereen eteläpuolella Pirkkalan rajalla. Rollikankatu 2 koostuu uudesta asuinrakennuksesta sekä korttelin yhteisestä pysäköintihallista ja piha-alueesta. Asuinrakennuksessa on 84 kodin lisäksi saunaosasto, kattoterassi, asukastila, talopesula, kuivaushuone, irtaimisto- ja ulkovälinevarastot sekä pieni liiketila. Piha-alueella sijaitsevat yhteiskäytössä oleva korttelitalo ja jätepiste. Kiinteistössä on laaja tupakointikielto eli tupakointi on sallittu vain sille osoitetulla paikalla.

Rollikankadun asunnot valmistuvat maaliskuussa 2024!

Uudiskohteeseen valmistuu yhteensä 84 viihtyisää kotia – aina yksiöistä nelikoihin. Tutustu Rollikankadun huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tästä linkistä.

HAE JUURI SINULLE SOPIVAA KOTIA!

Härmälänranta on liikunnan ystävien ja luonnosta nauttijoiden paratiisi. Pyhäjärven ranta häämöttää parin minuutin kävelymatkan päässä.

Härmälänrannassa kaikki hyvä tulee sinun luoksesi. Lähikauppa on heti kadun toisella puolella, ja kävelymatkan päästä löydät Partolan hypermarketit, apteekin, kirjaston ja monet erikoisliikkeet. Myös koulu ja päiväkoti sijaitsevat lähellä. Tampereen Messu- ja urheilukeskus tuo monet mielenkiintoiset urheilu-, viihde- ja muut yleisötapahtumat lähettyvillesi. Alueella on tiuhaan kulkevat ja kehittyvät liikenneyhteydet, joilla pääset helposti Tampereen keskustaan asti.

Rollikankadulla eläessä tunnet olosi kotoisaksi myös kotisi ulkopuolella. Suojaisan asukaspihan leikkialueella on tilaa temmeltää. Ylimmän kerroksen saunaosastolla on mukava rentoutua ja kattoterassilla vilvoitella ihaillen upeita näkymiä. Ensimmäisen kerroksen talopesula tuo helpotusta pyykkihuoltoon sekä säästöä omaan vesilaskuun. Arki sujuu leikiten, kun parkkihalliin on suora pääsy asuinrakennuksesta ja pyörille on runsaasti säilytystilaa. Autopaikoissa on sähkö-/hybridiauton latausmahdollisuus.