29.11.2023

Lamminpää: Juurikatu 26 haku alkaa

VIIHTYISIÄ VUOKRAKOTEJA LAMMINPÄÄSSÄ!

Juurikatu 26 sijaitsee Lamminpäässä luonnon ja palvelujen äärellä. Juurikatu 26 koostuu neljästä nelikerroksisesta asuinrakennuksesta, joissa on yhteensä 108 kotia. Pihapiirissä on yhteiskäytössä oleva pihatalo, jossa on kaksi saunaa ja asukastila. Toinen saunoista ja asukastila ovat esteettömiä. B-talosta löytyy yhteinen talopesula, joka valmistuu syksyllä ja kuivaushuoneet löytyvät asuinrakennusten yhteydestä.

Juurikadun asunnot valmistuvat kahdessa osassa – A- ja D-talot keväällä, B- ja C-talot syksyllä 2024.

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

Uudistuvan Lamminpään alueella yhdistyvät kaunis luonto, monipuoliset palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet. Alueen puistomaisuus ja vehreys miellyttävät luonnossa liikkujaa, ja läheinen Tohloppi-järvi tarjoaa parastaan niin lenkkeilijöille kuin vesipedoillekin. Kesäisin järvellä voi supata tai viilettää kaapeliradalla, ja talvella järvenjäällä kulkee suosittu retkiluistelurata.

Lielahdesta ja Tesomalta löydät kattavat palvelut, kuten kaupat, terveysasemat, apteekit, kirjastot sekä lukuisat liikunta- ja ruokapaikat. Lielahdesta löydät myös isot hypermarketit.

Katso alueen esittelyvideo tästä

Juurikadulla olet kuin kotonasi myös kotisi ulkopuolella. Suojaisan pihan leikki- ja oleskelualueella on perheen pienimmille tilaa temmeltää. Korttelitalon saunoissa on mukava rentoutua, ja moderni talopesula tuo helpotusta pyykkihuoltoon sekä säästöä omaan vesilaskuun. Tilava asukastila sopii erilaisten kokoontumisten, tapahtumien ja illanviettojen järjestämiseen.

Ensimmäisten kerrosten ulkoiluvälinevarastoissa pyörät sekä muut välineet pysyvät suojassa. Talojen vieressä on 56 varattavaa autopaikkaa, joista kaksi on liikuntaesteetöntä ja 11 on varustettu sähköauton pikalatausmahdollisuudella.