3.6.2024

Raholanharjun mediatiedote 30.5.2024

VTS-kodit rakennuttaa nyt neljä uutta kerrostaloa – Tampere saa lisää kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja

Tampereen suurin vuokranantaja VTS-kodit rakennuttaa kerrostaloja kaupungin uusimmalle asuinalueelle, Raholanharjuun.

Länsi-Tampereen Raholanharjullenousee neljä uutta kerrostaloa, jotka sijoittuvat lähelle palveluita ja sujuvien liikenneyhteyksien varrelle. Alueelle on tulossa hyvät palvelut, mm. päiväkoti, kauppa ja liikuntapalvelut ja lisäksi se tukeutuu Tesoman olemassa oleviin monipuolisiin palveluihin.

Osoitteeseen Kolismaankatu 53 valmistuu kaksi kerrostaloa, yhteensä 74 vuokra-asuntoa. Urakoitsijana kohteessa toimii Jatke Pirkanmaa Oy.

Kolismaankatu 15:een puolestaan valmistuu kaksi kerrostaloa, johon tulee yhteensä 60 vuokra-asuntoa. Urakoitsijana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi.

Kaikkien neljän kerrostalon rakentaminen alkaa kesällä 2024, ja suunnitelmissa on, että asukkaat pääsisivät muuttamaan sisään loppukesästä 2025.

“Olemme VTS-kodeilla erittäin tyytyväisiä, että meillä on mahdollisuus aloittaa uusien kohteiden rakennuttaminen huolimatta haastavasta rakentamisen tilanteesta. Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen kysyntä on nyt merkittävän suurta ja näin vastaamme siihen tarpeeseen. Samalla parannamme rakennusalan työllisyystilannetta Tampereella. On tärkeää, että olemme mukana varmistamassa Tampereen vetovoimaisuutta tulevaisuudessakin.” sanoo Satu Eskelinen

“Teemme koteja kaikkiin elämäntilanteisiin, meiltä löytyy koteja hyvillä pohjaratkaisuilla yksiöistä perheasuntoihin ja mm. isoilla parvekkeilla. Kohteemme ovat energiatehokkaita ja hankkeet on rahoitettu vihreällä rahoituksella. VTS-kotien strategiassa vastuullisuus on korkealla. On hienoa, että pääsemme aloittamaan rakentamisen uusille asuinalueille ja kehittämään alueita hyvässä yhteistyössä rakentajien ja muiden toimijoiden kanssa” sanoo Jaakko Lehtinen

Lisätiedot ja haastattelut

Jaakko Lehtinen, rakennuttajapäällikkö, puh. 040 523 1434

Jaana Ojares, kiinteistöjohtaja, puh. 040 507 6767

Satu Eskelinen, toimitusjohtaja, 050 655 70