28.2.2023

Viiala: Nuijatie 31 haku alkaa

VIIHTYISIÄ VUOKRAKOTEJA VIIALASSA

Nuijatie 31 sijaitsee rauhallisessa Viialan kaupunginosassa Turtolan ja Kaukajärven välissä. Nuijatielle valmistuu neljä kerrostaloa ja kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä 134 asuntoa. Uusien kotien pohjaratkaisut ja talotekniikka on suunniteltu nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Erillisissä piharakennuksissa on kaksi saunaosastoa, talopesula, kuivaushuone ja monikäyttöinen asukastila.

Nuijatie 31 asunnot valmistuvat kahdessa osassa. Ensimmäisessä vaiheessa valmistuvat, toukokuussa, D- ja E-kerrostalot sekä F-rivitalo. Näihin pääset muuttamaan kesäkuussa 2023. Toisessa vaiheessa, lokakuussa, valmistuu A-rivitalo sekä B- ja C-kerrostalot. Näihin muutot ajoittuvat marraskuulle 2023.

Taloon valmistuu yhteensä 134 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista yksiöistä aina viisikkoihin. Tutustu Nuijatie 31 huoneistopohjiin ja vuokratietoihin tästä. Taloesite aukeaa tästä pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

Viialassa harrastusmahdollisuudet hakevat vertaistaan. Lähistöltä löytyy mm. skeittipuisto, golf- ja padelkenttiä, salibandy- ja jäähalli sekä uimarantoja ja moneen makuun sopivia ulkoilumaastoja. Myös koulut ja päiväkodit sijaitsevat aivan lähistöllä.

Alueella on moneen suuntaan toimivat nopeat julkiset liikenneyhteydet, joilla pääset kätevästi Tampereen keskustaan asti. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain muutama sata metriä. Lähin kauppa ja apteekki löytyvät kävelymatkan päästä Kaukajärveltä samoin Turtolan kauppakeskus.

Katso alueen esittelyvideo täältä

VÄHEMMÄLLÄ ENEMMÄN!

Kodikkaalla asukaspihalla on iso leikki- ja oleskelualue, jossa kelpaa nauttia yhteisistä hetkistä. Ulkona voit piipahtaa myös treenaamassa kuntolaitteilla tai grillailla grillikatoksessa. Yhteiskäytössä olevilla saunaosastoilla on mukava rentoutua, ja moderni talopesula tuo helpotusta pyykkihuoltoon sekä säästöä omaan vesilaskuun. Tilavat pyörävarastot ja ulkoiluvälinevarastot takaavat suojan polkupyörille ja lastenvaunuille. Pihapiirin pysäköintimahdollisuudet tekevät arjesta sujuvaa. Osa lämmityspistokkeellisista autopaikoista on katettu, ja osalle autopaikoista on asennettu sähköauton latauspiste.